Vakmanschap blijft mensenwerk

Installatiebedrijf Simon is een bedrijf met een rijke historie. Een familiebedrijf dat vandaag de dag onder leiding staat van al weer de derde generatie Simon's. Daar zijn wij best wel trots op. Het is immers niet vanzelfsprekend, zeker niet in deze branche, dat een familiebedrijf als het onze zich in een zo sterk competitieve markt staande weet te houden.

Ons succes? De inzet, motivatie en zeker ook het vakmanschap van onze mensen. Zij staan daadwerkelijk klaar voor onze opdrachtgevers en weten wat het beste is. Zonder hen was het ons zeker niet gelukt. Maar ook de keuze van betrouwbare toeleveranciers heeft een belangrijke rol gespeeld. Willen wij onze afspraken nakomen, dan moeten wij kunnen vertrouwen op de afspraken die wij maken met onze leveranciers. Niet voor niets onderhouden wij al vele jaren relaties met toonaangevende productleveranciers op installatiegebied.

De ontwikkeling die ons bedrijf heeft doorgemaakt, de diversiteit en compleetheid van ons aanbod en vanzelfsprekend onze geschiedenis willen wij u niet onthouden. Laat deze website voor u een kennismaking zijn, die onze relatie met u verder kan versterken. Immers, wij zijn er voor u!

Meer informatie>>

 

Bij ons kunt U terecht voor:

Meedenken in ontwerp en ontwikkeling

Lood- en zinkwerken

Gas- en waterleiding

Complete badkamers

Dakwerken en riolering

C.V.-Installaties

Gasverwarming

Luchtbehandeling

Tegelwerk van keuken, badkamer en toilet

Doe het zelf materialen